2012 – Det gamle Bakken

Gøglere, artister og jonglører indtog igen i år traditionen tro Dyrehavsbakken. Her kunne man opleve parader gennem Bakkens gader og stræder til insiterende rytmer og klovnerier og efterfølgende optræden på plænen ved det til lejligheden opstillet gamle “Gøglertelt”. Alle dekorationerne på og i selve teltet, er udført af maleren Jeppe Eisner. Ensemblet består af skuespillere, artister, akrobater og jonglører, samt et mindre udvidet orkester med musikanter fra Professor Augustos Magiske Batalje Show. Orkesteret er under ledelse af kapelmesteren Victor Dickers-Eisner på trompet og tromme. Også på tromme har vi Tom McEwan. Violin Andreas Birk. Saxofon Johan Lang. På stortromme har vi manden med det flotte gyldne strithår, Benjamin Ellegaard. Vi vil igen i år, opleve figuren “Professor Augusto” i skikkelse af Kgl. Skuespiller Morten Eisner, samt skuespilleren Peter Aude. Sabelslugeren Miriam. Linedanseren Moa. Jongløren Aron og Artisten Manuel. – En stor tak til alle andre medvirkende.

Video: KLOK FOTOGRAFI VIDEO
Video: KLOK FOTOGRAFI VIDEO